Ibland händer saker så snabbt att man knappt hinner förstå att det är på gång. För tre veckor sen hade jag en vag plan för mitt fortsatta levande i Stockholm. Jag skulle leta efter ett nytt ettårskontrakt runt jul, och när det gick ut skulle jag försiktigt börja snegla på möjligheten att köpa min alldeles egna, efterlängtade, lägenhet. 
 
Men så började saker rulla, en möjlighet öppnade sig att helt enkelt hoppa över det där planerade nästa boendet och helt plötsligt blev jag en sån där Hemnet-knarkare som började ha koll på varenda lägenhet som kom ut i hela länet.
 
Idag har jag tagit ett av de där jättekliven i det som populärt brukar kallas vuxenvärlden. Jag har skrivit kontrakt på min allra första bostadsrätt. 23 timmar efter visning. 29 kvadrat. Ett rum, ett kök, ett badrum och en klädkammare. 
 
Efter att ha levt i studentlägenhet, hostels, kollektiv och andrahandslägenheter är jag nu bara en månad ifrån att flytta in i en lägenhet som är min egen. Som jag får ha kvar hur länge jag vill. Som jag kan inreda precis som jag känner för. 
 
Jag kommer nog bli kvar i Stockholm ett tag.