Jag står ute på balkongen i vardagsrummet när det kommer en jävla massa poliser följt av en buss. På taket av bussen står det en hel hög med glada killar och en av dem börjar vinka upp mot oss. Thierry heter han. Jag vinkar tillbaks och sen gör jag tummen upp för att visa vad jag tycker om hans säsong och han gör samma sak tillbaks för att visa att han fattat budskapet. Sen vänder sej Samuel om och kollar upp mot oss och börjar vinka han också samtidigt som han ler sitt bredaste leende. Han ser ut ungefär som om han precis hade gjort mål. 

Det dröjer väl en minut kanske, bussen står nästan stilla, och sen när vi står det och klappar händerna i all enkelhet är det tre killar till som börjar kolla upp mot vår balkong, klappar händerna och viftar med armarna upp mot oss. En av dem höll tydligen nollan i nån fotbollsmatch igår. En helt vanlig dag i mitt Barcelonaliv..

Eller inte! Det är hur jävla coolt som helst!! Några av de bästa spelarna i världens bästa fotbollslag ser mej och firar (åtminstone lite) tillsammans med mej dagen efter att de blivit historiska geom att vinna Trippeln! Så sjukt mäktigt!

och det bästa av allt: True Story!