En vecka i Dalarna är snart över. Imorgon bär det av ned till Stockholm igen för att fira in det nya året. Ska bli härligt.

Det har varit väldigt skönt att vara hemma ett tag ändå, framförallt att få träffa familjerna litegrann, det händer alldeles för sällan. Jonna har sagt att jag får vara borta max fem veckor i sträck i fortsättningen och att jag sen måste vara hemma i fyra dagar. Vi får väl se hur det går.

En kort julhelg har ju hunnit passera medans jag varit här uppe också och den var väl som jular är mest. Julbord, Kalle, Tomte. En lite nygammal grej som gjorde comeback efter närmare 20 år var att vi hann fira jul både hos mamma och hos pappa på självaste julafton.

Julklapparna som jag tidigare beskrivit min oro inför att både ge och få blev på det stora hela över förväntan åt båda håll, men jag hade svårt att dölja chocktillståndet jag hamnade i när jag insåg att jag inte skulle få Zlatan-boken, den mest självklara julklappen till mig det här årtusendet.

Förra gången tog det fem månader för mig att komma tillbaks upp hit, vi får väl hoppas att det inte behöver ta fullt lika lång tid den här gången.