Idag släpptes spelschemat till Hultsfred och ungefär så här kommer de tre festivaldagarna att se ut för mej:

Torsdag
Börjar med att gå på Sture Alléns dansorkester, mest för att man efter tre dagar på campingen antagligen vill se en spelning.  Sen kommer jag att få svårt att välja mellan Amadou & Miriam och Petter, två akter som inte är jättebra men som kan vara sevärda när man ändå är där. Gogol Bordello och Kaizers Orchestra kanske får besök av mej när eftermiddan övergår till kväll men jag skippar troligtvis The Scrags för en ölpaus i tältet före kvällens höjdpunkt, Sverige-Paraguay på storbildsskärm.

Efter fotbollen kan det bli stressigt. Får skynda mej till Pampas-scenen för att hinna se Within Temptation som redan har börjat innan fotbollen är slut, och efter det gör jag antagligen mitt första Hawaii-besök när The Cardigans spelar där. Dagen avslutas med mitt första måste-se-band, en nattspelning med The Sounds som börjar 0115.

Fredag
Om jag är pigg och fräsch finns en liten möjlighet att jag tar mej in på festivalområdet för att se Ane Brun Duets redan klockan 13, annars börjar min konsertdag ett par timmar senare när jag måste välja mellan Ron Sexsmith och Snook. Direkt efter bär det nog av på Lou Reed som jag mest funderar på att se för att han är ett stort namn. Mitt i där kommer jag antagligen att missa Mikael Wiehe för andra gången på ett par år.

På den sena eftermiddagen är det bara Gnarls Barkley jag vill se och efter det kan det nog bli ett långt besök på campingen för min del om jag inte väljer att gå på The Embassy, Soundtrack of our lives eller Dick Tiger.

2130 kommer en av festivalens absoluta höjdpunkter, The Strokes, att spela på Hawaii och den konserten tänker jag inte missa en minut av. Nån timmes vila sen innan kvällen avslutas med två spelningar som jag ser fram emot, först HIM och sedan Babyshambles, som jag verkligen hoppas att de inte kommer ställa in och börjar nästan tro på att få se dem nu..

Lördag
festivalens sista dag börjar i stor stil med Dia Psalma direkt efter lunch. När de har spelat klart är det möjligt att jag hinner med ett par minuter på I´m from Barcelona också. På eftermiddan ser jag fram emot Martha Wainwright innan det är dags att missa Timbuktu igen om inget oväntat händer. Henrik Berggren som spelar akustiska versioner av Broder Daniel-låtar blir nästa höjdpunkt.

Kvällen bjuder på färre höjdpunkter än de två tidigare kvällarna men Coheed & Cambria lär bli en bra spelning och sen är det möjligt att jag går på Tiger Lou också innan lördagens stora nummer, Kents spelning på Hawaii som kanske är det jag sett fram emot mest av allt. Efter den börjar det ta slut på saker jag vill se så min sista konsert kan mycket väl bli Backyard Babies redan klockan 2300.