Jag forsokte senast skriva ett blogginlagg for en vecka sen ungefar. Da skrev jag om hur markligt det var att jag lyckats hamna dar jag ar nu, i Tully, Australiens regnigaste stad. Tyvarr blev det nat fel nar jag skulle publicera det inlagget och Internettillgangen har ar inte gigantisk sa det har blivit ratt tomt har sen dess..

Jag jobbar iaf pa en bananfarm for tillfallet och kommer att fortsatta med det i nastan tre manader till om jag far bestamma, men jag far nog kompromissa med Hagge sa det lar bli atminstone ett par veckor kortare. Mitt jobb gar ut pa att hanga upp bananklasar (stora saker pa typ 50 kilo). Jag gor ungefar bara det atta timmar varje dag och det ar ett helt okej jobb for att vara pa en fruktfarm. Men, ibland finns det ormar i klasarna! Ja, du laste ratt. Det gommer sej ormar i bananklasarna. Och jag marker inte ens dem nar de passerar mej i kedjan, de upptacker ormarna nar de dear klasarna och da far jag veta att det varit en orm precis bredvid mej nan minut tidigare..

Ormarna ar inte det enda daliga med jobbet heller. Man jobbar i blota skor (det blir t.o.m. blott i gummistovlarna jagh har nu) vilket gor att man kan bli smittad av en hudinfektion pa fotterna med ett valdigt svart namn som jag jamt glommer. Och jag har fatt den inflammationen. Sa idag har jag varit hemma fran jobbet med varkande fotter och har knappt kunnat ga, for det har t.o.m. gjort ont att satta pa mej sandalerna. Det ar lite battre nu sa jag ska gora ett forsok att jobba imorrn, men det ar fortfarande valdigt obehagligt nar jag satter for mycket press pa tarna. 

Och trots det har vill jag alltsa stanna kvar och jobba med samma sak anda till ett par veckor innan jag ska flyga hem..