Det ar inte ofta det hander nagot anmarkningsvart i Tully. Jobb 07-16 fem dagar i veckan, karaoke pa torsdagar, fest fredag, vara uttrakad pa lordagar, ta bussen till havet pa sondagar. T.o.m. maten ar densamma; Pasta med kottfarssas pa mandagar, pizza pa fredagar och daremellan klamma in ris och kyckling, nudlar och bacon samt mos och korv i valfri ordning. Allt flyter alltsa pa precis lika vecka efter vecka.

Forutom de senaste fem dagarna. Nar jag kom hem fran jobbet i onsdags mottes jag av en overraskande syn; hotellagaren stod och sprutade in en av mina roommates men nan konstig spray och ett par andra holl pa att byta madras i en av sangarna. Bedbugs. Vi hade fatt nagra jobbiga smakryp inne pa rummet som tycker om att bitas nar man sover, och dagen efter hade de spritt sej sa mycket att vi tvingades tomma hela rummet och tillfalligt flytta in i, forvisso lyxigare, andra rum som inte alls ar samma sak. Det rummet var ju inte hemma.

Inte helt overraskande tog det bara tva natter i det andra rummet innan min kropp insag att nat var fel och jag blev sjuk. Feber, huvudvark, nackvark etc. For forsta gangen sen jag kom till Australien ar jag idag hemma fran jobbet p.g.a. sjukdom. Kanns ratt trist.

Jag skulle egentligen ha skrivit ett inlagg har nu om raftingen jag gjorde igar, men jag kunde aldrig gora den eftersom jag blev sjuk, sa det far vanta.. Jag ar atminstone tillbaks i mitt vanliga rum nu..